Αγκύρια

  1. Αρχική
  2. Θεμελιώσεις-Αντιστηρίξεις
  3. Αγκύρια
Αγκύρια Θεμελιώσεις-Αντιστηρίξεις
  • Κωδικός Προϊόντος:
  • Διαθεσιμότητα: 2-3 Ημέρες

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η EURODRILL HELLAS δραστηριοποιείται στον τομέα διάνοιξης για αγκύρια, αγορά & τοποθέτηση  αγκυρίων, εργασίες πάκτωσης (με ένεμα)  του αγκυρίου με χρήση τσιμεντενεσιακού μηχανήματος καθώς και προένταση αυτών με ειδική αντλια (γρύλλο) , σε όλη την Ελληνική επικράτεια και από το 2008 με την ίδρυση της EURODRILL CYPRUS LTD με έδρα τη Λευκωσία έχει εκτελέσει  παρόμοια έργα  και στη Κύπρο.

Διαθέτουμε γεωτρύπανα διαφόρων διαστάσεων και  δυνατότητας  διάνοιξης για αγκύρια  από Φ50mm έως Φ 150mm, ως 50 μέτρα μήκος και σε οτιδήποτε κλίση χρειασθεί.

Επίσης διαθέτουμε και διατρητικό φορείο  ειδικής κατασκευής οπού μπορεί να τοποθετηθεί σε πλατφόρμα και εφόσον το συγκρατεί ανυψωτικό μηχάνημα, μπορούν  να γίνουν οι  διατρήσεις για τα αγκύρια σε μεγάλο ύψος από το έδαφος εργασίας.

Για την προμήθεια των αγκυρίων είτε είναι από συρματόσχοινο (δίκλωνο 0,6΄΄, τρίκλωνο 0,6΄΄ κτλ) είτε είναι από ολόσωμο αυτοδιάτρητο αγκύριο, όπως επίσης και για τα παρελκόμενα αυτών ( βαρελάκια, σφήνες, φλάτζες , παξιμάδια κτλ) συνεργαζόμαστε απευθείας  με τις εταιρείες του εξωτερικού,  ώστε ο πελάτης μας να έχει την δυνατότητα να επιλέξει μέσα από μια μεγάλη γκάμα ποιότητας και τιμών.

Ετικέτες: Αγκύρια, Θεμελιώσεις-Αντιστηρίξεις